Wil jij je eigen website kunnen bouwen? Vraag een WordPress Workshop aan! WordPress is een contentmanagementsysteem dat door 38% van het internet wordt gebruikt, zowel voor persoonlijke blogs als grote nieuwssites.

Eenvoudig zelf een website maken

Het is tegenwoordig helemaal niet zo moeilijk meer om je eigen website te maken. Je hoeft er niet voor te kunnen programmeren en je hebt ook geen achtergrond in vormgeving nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetconnectie, een geregistreerde domeinnaam en een inlog voor het systeem. Met de kennis die je in deze workshop opdoet, kun jij van A tot Z zelf websites maken; bijvoorbeeld voor je eigen bedrijf of voor vrienden en/of familie.

Leer in slechts 2,5 uur tijd een website bouwen (€ 159 ex. BTW)!

Wat leer je tijdens deze workshop?

 • Het kiezen van een goede domeinnaam;
 • Het kiezen van de juiste hosting provider;
 • WordPress installeren;
 • Logische structuur van jouw website met een sitemap;
 • Ontwerp van je website, met keuze uit verschillende templates;
 • Het aanmaken van nieuwe pagina’s en berichten;
 • Het plaatsen van afbeeldingen en video’s;
 • Een aantal essentiële plugins; zoals Elementor voor vormgeving en Math Rank voor de vindbaarheid van je website in Google;
 • De kern van SEO, ofwel zoekmachine optimalisatie;
 • De juiste instellingen voor veiligheid en privacy;
 • Informatie over linkbuilding (het verwijzen naar andere websites en pagina’s op de eigen website);
 • Tips en trucs om de snelheid van je website te verbeteren;
 • Hoe houd je je website overzichtelijk;
 • Wat kun je doen om je website te promoten?

Tijdens de WordPress workshop kun je vragen stellen en ook aan het einde is er ruimte voor vragen en/of opmerkingen. Je ontvangt tevens een certificaat als bewijs van deelname aan de workshop!

Prijs van de workshop

Voor de workshop geldt een tarief van € 179,- per persoon, ex BTW.

De cursus kan zowel individueel als in groepsverband worden gegeven. In verband met de huidige coronamaatregelen is het mogelijk om de cursus als webinar te volgen via Zoom. Max. aantal deelnemers: 5.

De duur van de workshop beslaat ongeveer 2,5 uur.

Vraag nu de WordPress workshop aan! Inclusief certificaat.

De voordelen van WordPress

WordPress is volledig gratis. Het maakt niet uit hoeveel bezoekers je trekt op je website, het enige wat je betaalt is je domeinnaam (dat kan al vanaf € 1,- per jaar) en je hosting; hiermee blijft je website in de lucht.

Het systeem is erg gebruiksvriendelijk en je kunt er gemakkelijk mee aan de slag. Gaandeweg leer je steeds betere en mooiere websites maken, maar met deze WordPress workshop krijg je alvast een uitstekende headstart.

Daarnaast staat het internet echt vol met tips, trucs en informatie over het gebruik van WordPress, je zult er daarom nooit alleen voor staan. Je hoeft hierdoor ook het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Ook heb je veel vrijheid in het maken van je website. Vooral als je kiest voor WordPress.org (niet WordPress.com). Denk hierbij aan de veiligheid van je website, het kiezen uit duizenden templates en hier lettertypes en kleuren van aanpassen, welke functionaliteiten je wel en niet wilt gebruiken en er blijven maar nieuwe mogelijkheden bijkomen.

workshops social mee

Nu aan de slag

Voor slechts € 179,- kun jij straks je eigen website bouwen met WordPress. Je kunt jouw fris opgedane kennis natuurlijk ook delen met vrienden en/of familie! Maak een website voor het eigen bedrijf van je ouders, de fysiopraktijk van je vriend of geef jouw eigen onderneming een mooi uithangbord.

Van een overzichtelijke structuur tot professionele vormgeving en van hoogwaardige relevante informatie tot ervoor zorgen dat jouw website snel en soepel blijft draaien. Jij krijgt de handvatten om geheel zelf van begin tot eind je eigen website te creëren.

Dankzij deze WordPress workshop weet jij hoe je jouw website hoger krijgt in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google, zodat jij meer exposure krijgt dan jouw concurrent(en).

Neem nu contact op!