Mijn sterkste punt is het schrijven van pakkende teksten. Volledig, helder en foutloos. Daarom kun je mij uitermate goed inzetten voor redactie én eindredactie.

Na mijn studie ben ik bij De Telegraaf begonnen als social media redacteur/jonge journalist. Hier heb ik honderden (nieuws)artikelen geschreven over uiteenlopende onderwerpen en duizenden berichten geplaatst op social media, voorzien van pakkende teksten. Mijn collega’s leerden mij veel over de Nederlandse taal en met mijn vier jaar ervaring kan ik vol zelfvertrouwen zeggen: schrijven kan ik als de beste.

Ik schrijf diverse soorten teksten over uiteenlopende onderwerpen. Van blogs over meditatie tot krantenartikelen over popmuziek en van productinformatie tot volledige leesboeken.

Boeken schrijven

Schrijven is mijn grootste passie in het leven. Ik schrijf al fictieve verhalen sinds ik een pen kan vasthouden. Op mijn elfde stuurde ik mijn eerste fantasy boek naar uitgeverij Kluitman.

Inmiddels heb ik vijf volledige boeken geschreven, in de genres thriller, fantasy en horror. Enkele van deze boeken verschijnen als publicatie.

Mijn boek Guardians is als e-book en paperbook te bestellen bij onder andere Kobo en diverse boekhandels zoals Bruna en Bol.com. Momenteel herschrijf ik mijn boek Lethalis, die in 2021 zal verschijnen, en werk ik aan een filmscript.

Schrijven boeken Esmee Otter Guardians