Ben je op zoek naar een social media expert? Dan kun je met een gerust hart bij mij terecht! In mijn vier jaar als SoMe manager bij De Telegraaf en meerdere jaren bij kleinere bedrijven, zowel B2C als B2B, heb ik een enorme hoeveelheid kennis en ervaring opgedaan op het gebied van social media.

Of je nu meer bereik wilt op Facebook, Instagram of LinkedIn of meer websitebezoeken wilt via Pinterest… Laat dat met een gerust hart aan mij over!

Maak direct een afspraak!

social media expert social mee

Creatieve social media content

Met mijn inmiddels 6 jaar ervaring in het creeëren van content heb ik goed oog voor wat wel en niet scoort op social media. Ik maak zelf diverse soorten content, waaronder blogs, foto’s en video’s, die door mijn opdrachtgevers en klanten als “zeer creatief” worden beschouwd. Ik handel hierbij vanuit het principe: content is king. Goede content is de basis voor je inspanningen in de online wereld. Dit geldt voor Google en ook voor sociale media.

We gaan niet klakkeloos content zitten maken: nee, we stellen eerst een plan op. Want wat is precies het doel wat je wilt bereiken met jouw content?

Social media strategie

Alvorens ik begin met het plaatsen van berichten, stel ik een strategie en een zogeheten contentkalender op. Dit is eigenlijk gewoon een overzicht van wanneer wat geplaatst wordt. Vervolgens denk ik pas na over de inhoud en de vorm van jouw berichten en de follow-up, ofwel het reageren op vragen en reacties van (potentiële) volgers.

Advertenties

De gemaakte content kun je gemakkelijk een goede boost geven door hier budget achter te zetten. Hoe social media advertenties precies werken en wat je hieruit kunt halen, lees je hier.

Het grootste voordeel van adverteren op social media is dat je in korte tijd veel potentiële volgers kunt bereiken en daarmee kun je jouw bereik enorm vergroten. Hier hoeven niet eens absurde bedragen voor vrijgemaakt te worden. Al begin je al bij 50 euro advertentiebudget in de maand, dan is dat al een start. Denk hier dus ook zeker over na, of hier ruimte voor is, omdat dit jouw social media echt ten goede zal komen!