Lees hier meer over mijn specifieke diensten:

Schrijven is mijn nummer 1 kracht. Ik schrijf pakkende blogs, efficiënte websiteteksten en verhalen die “lekker weg lezen”.

Daarnaast bied ik de volgende diensten aan: het maken van productfoto’s en promotievideo’s en het ontwerpen van visitekaartjes. Mijn bijnaam is niet voor niets ‘de creatieve duizendpoot’.

Ik heb diverse expertises ontwikkeld, voornamelijk op het gebied van sociale media. Ik verzorg van A tot Z content en campagnes op social media en geef ook workshops. Daarnaast ben ik goed in het maken van websites en hiervoor gebruik ik WordPress; software die je zelf ook gemakkelijk kunt gebruiken waardoor je je website in eigen beheer kunt houden.

Expertise en onderscheid

Mijn grootste kracht is het maken van creatieve en prikkelende content. Content is ‘inhoud’ dat door een bepaald medium beschikbaar wordt gemaakt, zoals een website of een tijdschrift. Denk hierbij aan tekst, beeld en geluid, of een mix hiervan. Tekst is mijn expertise! Dus zoek je iemand die pakkende teksten over jouw producten of diensten schrijft? Bij mij ben je aan het juiste adres.

diensten social mee social media

Daarnaast ben ik erg bevlogen met de verschillende sociale mediakanalen, waaronder Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en Google Plus. Via deze kanalen kun je met jouw bedrijf veel potentiële nieuwe klanten bereiken maar ook de relatie met je bestaande klanten versterken. Ik breng de boodschap van jouw bedrijf onder bij deze doelgroepen en, middels reclame, de doelgroepen die je nu nog niet bereikt.

Gun jouw bedrijf succes op social media!

Ik begin met het opzetten van een social media strategie om jouw doelen zichtbaar te maken: klantbinding, verkoopstimulering, reputatie verbetering of meer websitebezoeken. Vervolgens deel ik creatieve content zoals pakkende blogs, mooie foto’s, promotievideo’s en interactieve posts.

Ik verhoog het aantal volgers op jouw social media, bind klanten aan jouw product of dienst, stimuleer verkoop, trek nieuwe werknemers of projecten aan, verhoog het aantal websitebezoekers via social media en verbeter jouw online reputatie.

Wil je graag zelf aan de slag met jouw social media maar kun je wel wat tips gebruiken? Dan begeleid ik je graag!