Download deze digitale ontwerpen

Sinds kort ben ik bezig met het ontwerpen van diverse gepersonaliseerde designs, waaronder social media iconen voor op websites, iOS iconen voor iPhone en diverse andere digitale ontwerpen. Zo ook een serie van waterverf vlekken in 16 verschillende tinten!

Download deze digitale ontwerpen om jouw merk naar een hoger niveau te tillen: mooi voor op jouw website, visitekaartjes of bedankbriefjes!

Staat jouw digitale ontwerp er niet tussen op mijn Etsy pagina? Stuur een verzoek in! Ik werk namelijk ook op commissie, dit kan ook op exclusieve basis.

Hieronder zie je het overzicht van mijn huidige aanbod van website iconen! Elke social media icoon die je nodig hebt én meer. Verkrijgbaar in diverse ontwerpen, waaronder zwart met rood (Crimson Night), paars met roze en wit met een paarse waterverf achtergrond. Download deze digitale ontwerpen nu via mijn Etsy shop!

Zoek jij social media website iconen in een bepaalde kleur, die geheel bij jouw bedrijf past? Neem dan contact met mij op. Ik maak ze graag voor je!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.