De nieuwe website van de Westfriese Beurs is live! Na weken zwoegen met teksten schrijven, producten invoeren en testen is het zover.

Het is altijd fijn om zichtbaar resultaat te leveren. In mijn geval is dat het volgende: bijna alle teksten op de gehele nieuwe website zijn door mij geschreven! Daarbij heb ik natuurlijk rekening gehouden met de zoekwoorden die de website beter vindbaar maken in Google. Voorbeelden hiervan zijn ‘interieur’, ‘wonen’, ‘industrieel interieur’ en ‘boomstamtafel kopen’.

SEO landingspagina boomstamtafel westfriese beurs

Lees hier de landingspagina die ik voor de website heb geschreven; toegespitst op de nu razend populaire boomstamtafels. Deze zijn zeer geschikt voor iedereen met een industrieel of landelijk interieur!

SEO: Search Engine Optimization

SEO, ofwel zoekmachineoptimalisatie, maakt jouw website beter zichtbaar en vindbaar. Je kunt SEO definiëren als alle activiteiten die eraan bijdragen om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine. Deze organische resultaten zijn gratis, wat SEO een interessant alternatief maakt voor het adverteren in een zoekmachine – ook wel SEA genoemd; Search Engine Advertising.

Bij SEO maak je gebruik van relevante trefwoorden, trefwoordcombinaties en bepaalde zoektermen. Dat niet alleen: de stukken tekst moeten ook daadwerkelijk van hoge kwaliteit zijn, wat ervoor moet zorgen dat bezoekers langer op de betreffende pagina blijven en deze niet vlak na het openen wegklikken. Ook hebben de snelheid van je website, de hoeveelheid en kwaliteit van uitgaande en indaande links, de namen van afbeeldingen en je Google meta snippet invloed op jouw positie in de zoekresultaten van Google. Lees hier meer over SEO.

Neem een kijkje op www.westfriesebeurs.nl om de nieuwe site te bewonderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.